Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Yaz Okulları ders ve sosyal etkinliklerine aralıksız devam ediyor. 17 Haziran’da açılışı gerçekleştirilen TÜGVA Bulancak Yaz Okulları ikinci haftasını geride bıraktı.

İki haftalık süreçte üç farklı okul, 380 öğrenci ve 27 öğretici ile Bulancak’ta farklı ve sıra dışı bir Yaz okulu gerçekleştiren TÜGVA, ders dışı etkinlikleri ile çevredeki diğer Yaz Okullarına göre dikkat çekiyor. 28 Haziran Cuma günü Lokman Hekim Yaz Okulunda Psikolojik ve Rehberlik Danışman Ayşenur Şahin’in katılımıyla öğrencilere gruplar halinde Değerler ve Drama Atölyesi çalışması gerçekleştirdi. Doğruluk, dürüstlük ve yalan söylememek konulu drama atölye çalışmaları gerçekleştiren Şahin “TÜGVA’mızın yaz okullarında böyle heyecanlı bir gençlikle bir arada olmak bizleri mutlu ediyor. Geleceğimiz gençliğinin daha iyi bir geleceğe sahip olması için çalışmak, zamanımızdan vakfetmek bizim asli görevimizdir.” Diyerek teşekkür etti.

Psikolojik ve Rehberlik Danışman Ayşenur Şahin’in TÜGVA Bulancak Güzelyalı ve İstiklal Yaz Okullarında yapacağı Değerler ve Drama Atölye çalışması Temmuz ayı içerisinde devam edecek.